+31 6 40111523 rinus@rbr-aannemers.nl

Specialist in Verbouwingen

RBR Aannemers is de complete aannemer voor uw verbouwingen. Keukens, badkamers of complete appartementen: Wij staan met onze expertise en die van onze partners voor u klaar.

Direct contact

Verbouwing

Bij de keuze van een verbouwing is het belangrijk dat u van te voren voor u zelf alle zaken op orde hebt. Wij helpen graag met uw kosten overzicht van alle aspecten. Wij werken samen met uw adviseurs of schakelen er zelf een bij. U kunt inzage in onze open calculatie programma’s krijgen zo u deze kunt gebruiken voor uw eigen kosten overzicht. De voorkeuren die u heeft in de verbouwing kunnen we samen bespreken om zo tijdens de verbouwing naar uw wensen te kunnen blijven bouwen. Zo kan u bijvoorbeeld zelf mee werken en bepaalde materialen inkopen of u laat alles over aan onze service’s.  Bij vragen over een kostenraming en advies kunt u met on contact opnemen.

Verbouwing in omgeving Amsterdam

Bij een verbouwing aan een appartement, huis, pand, bedrijfsruimte kunt u bij ons terecht. Bij een verbouwing gaat u uw plan overdragen aan een aannemer in Amsterdam. Als u uw plan al heeft besproken met een architect kan deze er uiteraard ook bij betrokken worden. Zorg ervoor dat u goed onderzoek heeft gedaan naar de aannemer. U kunt ook bij meerderen aannemers een vraag stellen over uw project en hoe zij dit zouden aanpakken. Luister dan goed en kijk wie het meeste ervaring kwaliteit en vakmanschap heeft.

Onze werkwijze

Bij een verbouwing is het belangrijk dat u een goede aannemer hebt die goed en duidelijk met u communiceert. Wij werken met een open en transparante werkwijze waardoor u even goed als ons kunt zien hoe de verbouwing ervoor staat. Bij een verbouwing is het belangrijk dat alles goed door loopt zodat de oplevering oprijd kan gebeuren. Wij zien het graag dat u verbaast bent van de snelheid van onze werkwijze.

Wij helpen u graag

Bij een verbouwing in en rondom omgeving Amsterdam kunt u bij ons terecht. Wij renoveren en verbouwen gebouwen in Amsterdam. Als u een verbouwing aan ons overlaat zorgen wij voor een goede communicatie tussen het bouw proces en u. Wij gaan graag met u in gesprek over de mogelijk heden die er zijn voor uw project.

Zorgeloos verbouwen