+31 6 40111523 rinus@rbr-aannemers.nl

Specialist in Renovatie

RBR Aannemers is de complete aannemer voor uw verbouwingen. Keukens, badkamers of complete appartementen: Wij staan met onze expertise en die van onze partners voor u klaar.

Direct contact

Renovatie

Bij een renovatie is het bepalen van huidige staat van groot belang. Hiervoor is ervaring van verschillende specialisten van belang. Heeft u al advies gekregen of zelf een plan van aanpak gemaakt horen wij dat graag en gaan wij daar met u me over in gesprek. Wij werken samen met veel verschillende partijen om zo de renovatie in een goed plan uit te werken. Een ingrijpende renovatie moet goed voor u gecalculeerd worden zodat u weet wat de kosten hiervan hiervan gaan zijn.

Het is mogelijk dat er voor u meerderen specialisten nodig zijn en wij helpen u graag u met deze mensen samen tot een plan te komen. Met openheid en transparantie gaan wij samen met u door het plan heen en leggen we alles vast op papier. Wij houden rekening met veel externe factoren en voor dat u weet lopen wij al voor op de zaken zodat u verast kunt staan tijdens het bouwen. Neem voor vragen en advies contact op en wij geven antwoord en oplossingen.

Zorgeloos verbouwen