+31 6 40111523 rinus@rbr-aannemers.nl

Verbouwing badkamer Rokin

In de maand November zijn we gestart op een klus op het Rokin. De meest onhandige locatie voor een klus maar wel een erg nodige renovatie. Het beterde een badkamer uit de jaren 80 met een lekkage bad met als gevolg een lekkage waar de buren zelfs last van hadden. Met een alle genoegen zijn we aan de slag gegaan om hier een top badkamer van te maken en de lekkage te gaan verhelpen.

Onze werkwijze van aannemen

  1. U komt in contact met ons via mail of telefoon en we plannen een afspraak in.
  2. Na het maken van een afspraak komen wij langs om locatie o de situatie in kaart te brengen.
  3. Op locatie bespreken we de wensen van de klant en de huidige situatie. Ook kijken we op locatie naar de omgeving factoren.
  4. Als wij een duidelijk beeld hebben van wat de klant wilt gaan we met deze informatie aan de slag!
  5. Na het opstellen van een open calculatie krijgt u deze van ons toe gestuurd.
  6. Bij akkoord plannen we de klus in en gaan we bouwen.

Hoe gaan beginnen we met een project?

Vormgeving

Wij gaan voor een goed eindresultaat dus beginnen we ook met de vormgeving van het resultaat. Als dit duidelijk is komt de hoe we dit aan doen. Omdat het een kleine ruimte is worden de grond tegels zwart en muur tegels wit voor een ruimtelijk kleuren beeld. De zwarte vloer tegels worden om en om gelegd om het er mooier en niet te eentonig uit te laten zien.

De keuze van klant is het installeren van een inbouw kraan en douche.

Hoe gaan we dat doen bij deze kleine badkamer

Door de oneven op te vullen met een regelwerk word een gelijke muur gemaakt, hierdoor kan deze gebruikt worden voor het inbouwen van de inbouw kraan en inbouw douche. Op deze manier hoeven er geen sleuven of andere andere bewerkingen op muren gedaan te worden. Voor het installeren van sanitair aan de nieuwe muur zijn de eerst maten hiervan opgemeten. Hierdoor kunnen we muur zelf verstevigen met balken op de plekken waar dit nodig is. Bij het dichtzetten van de muur moeten altijd goede foto’s met afmetingen worden gemaakt voor beschadigingen en fouten te voorkomen! Wij werken graag efficiënt en denken zo veel mogelijk aan het hergebruiken van materiaal en constructies.