+31 6 40111523 rinus@rbr-aannemers.nl

Meer woongenot door vloerverwarming

Welke vloerverwarming kiezen

Vloerverwarming aanleggen waar moet u op letten? Welke vloerwarming kiezen. Waarom elektrische vloerverwarming of op centraal verwarmingssysteem. Het is voor u belangrijk dat u weet hoe de verwarming wilt gaan gebruiken. Wilt u een compleet verwarming realiseren mer vloerverwarming of een gedeelde met radiatoren. Wilt u voor langdurige periodes een ruimte verwarmen of korte. Vloerwarming kan je bijna op elke pek in het huis aan brengen door de moderne technieken.

Welke verschillende soorten vloerverwarmingen zijn er?

De grote verschillende in vloer verwarming zijn de bijverwarming en hoofdverwarming. Als u het hel hele centrale verwarmingssysteem wilt gebruiken voor vloerverwarming kan het mogelijk zijn de radiatoren te verwijderen. Hierdoor bespaard u ruimte en alles mooi weg gewerkt. Dit soort verwarming heet dan een hoofdverwarming.
Een bijverwarming is een verwarming systeem dat zowel vloerverwarming heeft als radiatoren. Het kan zijn dat dit in sommige gevallen beter uitkomt.vanwege installatie mogelijkheden.
Elektrische vloerverwarming of een systeem wat werkt op een centraal verwarmingssysteem?
Het kiezen van de soort vloerverwarming hangt af van de toepassing he waar deze gebruikt gaat worden. Wij raden een elektrische vloer verwarming alleen aan als u voor een korte tijd de vloer gaat verwarmen bijvoorbeeld in een badkamer. Elektrische vloerverwarming kost veel Energy en is minder duurzaam dan een systeem dat werk op water.

Hoe wordt een vloerverwarming geplaatst?

Hoe een vloer verwarming geplaatst word hangt af van de huidige vloer situatie. Daarom kiezen we dit meestal samen met de klant op locatie. De dikte van de vloer en sterkte van de vloer zijn belangrijke factoren. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden in uw woning.