+31 6 40111523 rinus@rbr-aannemers.nl

Samen bouwen; afspraak is afspraak!

RBR Aannemers is de complete aannemer voor uw verbouwingen. Keukens, badkamers of complete appartementen: Wij staan met onze expertise en die van onze partners voor u klaar.

Direct contact

Keuken

Door de veel diverse verschillende soorten keukens die er tegenwoordig zijn is kiezen makkelijk. Wij helpen graag op locatie bij het adviseren van de juiste keuken. Natuurlijk regelen wij de technische details en kunt u zo uw smaak volledig laten gaan. Door goede communicatie weten we waar het project naartoe moet leiden.

Badkamer

Een badkamerrenovatie of -verbouwing is na loop van tijd nodig. Dit kan zijn door veroudering, lekkage, slecht onderhoud of een slecht gebouwde badkamer. Bij deze problemen is het belangrijk dat lekkages uit de oude badkamer worden verholpen voordat de nieuwe wordt gebouwd.

Verbouwing

Eenmaal toegekomen aan de verbouwing willen we mooi en snel gaan bouwen. Daarom weten wij graag van te voren wanneer we de verbouwing kunnen starten en welke risico’s er aan verbonden staan. Is er mogelijkheid voor parkeren, hijsmiddelen, materialen opslag enzovoort. Door samen met onze werknemers en opdrachtgever alle belangrijke aspecten serieus in acht te nemen gaan we efficiënt te werk.

Renovatie

Heeft u een goede renovatie nodig voor het in ere herstellen van een constructie? Als er sprake is van monumentale renovatie kunt u ook bij ons terecht. Bij de renovatie is het belangrijk dat de kern zichtbaar blijft voor een mooi in ere hersteld project. Hoe u precies wilt renoveren is vaak afhankelijk van het soort locatie. Wij geven u graag advies over de renovatie en of deze kan worden uitgevoerd.