+31 6 40111523 rinus@rbr-aannemers.nl

Specialist in badkamers

RBR Aannemers is de complete aannemer voor uw verbouwingen. Keukens, badkamers of complete appartementen: Wij staan met onze expertise en die van onze partners voor u klaar.

Direct contact

Badkamer

Bij de Renovatie van uw badkamer heeft u op het moment van de verbouwing niet de mogelijkheid deze te gebruiken. Daarom is een snelle wijze van verbouwen extra van belang. Wij zorgen ervoor dat er vanaf het begin tot het eind de verbouwing in goede loopt. Dit kunt u zien aan onze wijze van transport en verloop van andere zaken. Wij denken met u mee over de oplossing voor de verbouwing i.v.m het niet kunnen gebruiken van uw badkamer.

Zo kunnen wij rekening houden met uw wensen. In sommige gevallen is het overlast bij een verbouwing in huis groot. Wij vragen u dan van te voren om samen met ons in gesprek te gaan over een oplossing te gaan van uw verblijf.

Wij werken met de nieuwste technieken en passen graag innovatieve toepassingen toe.  Voor al uw vragen en mogelijkheden kunt u met ons contact opnemen en wij geven antwoorden en oplossingen.

Zorgeloos verbouwen